Пътешествия, туризъм и още нещо

Книга-игра „Класна стая“

Share

Нова книга-игра за малки, големи и още по-големи деца и родители, с която ще се убедите, че книгите могат не само да се четат, но и да се играят.

В книгата играят

7 участници в

33 епизода със

17 различни финала

Описваща действителни лица и случки в училище, „Класна стая“ е книга-игра с отворен край, в която какво да се случи и как да завърши решаваш ти. Нейните герои са група приятели, които познават както проблемите в училище – ненаучени уроци, ненаписани домашни, наказания от учителите, насилие и тормоз от по-големите, така и приятните моменти – поощрения и похвали, влюбвания, създаване на приятелства и забавления. Запознай се с Христо, Ани, Дани, Деси, Габи, Добри и Стан. Впусни се заедно с тях в училищните приключения. Помогни им да решат как да постъпят, изиграй играта по своя начин и преоткрий гейминга в книжното му измерение.

„Класна стая“ е книга-игра, пресъздаваща училищната реалност такава, каквато е. Тя представя тийнейджърското ежедневие с неговите неизменни въпроси и необходимостта от вземане на решение. Често това решение не е нито вярно, нито грешно, но то е правилното – такова, каквото го е продиктувало вътрешното „Аз“. Защото изборът, който децата ще направят в училищната класна стая, а по-късно и в истинския живот, ще ги накара да открият себе си, а на родителите ще помогне да опознаят децата си и начина, по който възприемат света, и вероятно ще ги върне назад във времето на собственото им детство.

Разгледай част от книгата тук

Категория: Детска литература, Тийнейджърска литература

Жанр: Книга-игра, Игри и забавления, Съвременни, Тийнейджърски

Възраст 9+ години

Автор: Виолета Евтимова

Формат: 140 х 210

Подвързия: мека

Брой страници: 160 стр.

Цена: 14.99 лв.

ISBN: 978-619-90334-2-5

Издател: Bookmart 

Поръчай сега с безплатна доставка до офис на Еконт. Поръчай на email: vsconsult@mail.com .