Пътешествия, туризъм и още нещо

Контакти

Здравейте, казвам се Виолета Евтимова и извън работното си ежедневие обичам да пиша по различни теми, най-вече свързани с туризъм и пътувания. Автор съм на няколко книги на туристическа тематика – „Фото пътеводител на Източни Родопи“, „Фото пътеводител на Западни Родопи“, „Фотопътеводител на най-интересните села в Родопите“, както и на романа „Цената на надеждата“ и детската книга-игра „Класна стая“. Последните ми издадени книги са изключително атрактивните: пътеводител „Мистерии и загадки в Родопите“ , фото книгата „66 забележителни места в Родопите“ и Фото пътеводител на загадъчните места в България“.

Обичам да пътувам – предимно в Родопите. Те са моята страст и вече близо десет години търся всяка възможност да избягам от големия град и да отида там. Планината ме покорява с първичната си красота и онази, присъща като че ли само на нея, притегателна сила, която ме тегли всеки път обратно натам.

Скромни мои участия в предаването „100 % будни“ по БНТ може да видите тук:

тук:

и тук:

а публикации в местни източници тук:

За Източните Родопи, изпълнени с неразгадани тайни

Вярвам, че забележителните места, природни феномени и безспорни красоти, до които се докосваме, пътувайки из България, трябва да бъдат споделени.

Може да се свържете с мен, ако искате да изкажете мнение, да споделите информация за интересни места и забележителности, както и по всякакъв друг повод на email: bookmart  @  mail.com, bookmartbg @ gmail.com