Пътешествия, туризъм и още нещо

Книга-игра „Класна стая“

Нова книга-игра за малки, големи и още по-големи деца и родители, с която ще се убедите, че книгите могат не само да се четат, но и да се играят.
В книгата играят
7 участници в
33 епизода със
17 различни финала
Описваща действителни лица и случки в училище, „Класна стая“ е книга-игра с отворен край, в която какво да се случи и как да завърши решаваш ти. Нейните герои са група приятели, които познават както проблемите в училище – ненаучени уроци, ненаписани домашни, наказания от учителите, насилие и тормоз от по-големите, така и приятните моменти – поощрения и похвали, влюбвания, създаване на приятелства и забавления. Запознай се с Христо, Ани, Дани, Деси, Габи, Добри и Стан. Впусни се заедно с тях в училищните приключения. Помогни им да решат как да постъпят, изиграй играта по своя начин и преоткрий гейминга в книжното му измерение.
„Класна стая“ е книга-игра, пресъздаваща училищната реалност такава, каквато е. Тя представя тийнейджърското ежедневие с неговите неизменни въпроси и необходимостта от вземане на решение. Често това решение не е нито вярно, нито грешно, но то е правилното – такова, каквото го е продиктувало вътрешното „Аз“. Защото изборът, който децата ще направят в училищната класна стая, а по-късно и в истинския живот, ще ги накара да открият себе си, а на родителите ще помогне да опознаят децата си и начина, по който възприемат света, и вероятно ще ги върне назад във времето на собственото им детство.
Разгледай част от книгата тук:

възраст 9+ години
автор: Виолета Евтимова
формат: 140 х 210, подвързия: мека, брой страници: 160 стр.
ISBN: 978-619-90334-2-5, издател: Bookmart
Комплектът включва: книга-игра с възможност за оцветяване; 7 цветни стикера; 1 книгоразделител;
Цена: 15.99 лв. Само сега отстъпка от 15 %.
Поръчайте за 13.60 лв. тук